Vi hjælper dig med at skabe en bæredygtig profil

Fremtiden er elektrisk - i hvert fald når det gælder transport. I samarbejde med NF Fleet rådgiver og vejleder vi virksomheder omkring implementering af blandt andet elbiler. Nedenfor kan du læse mere om de løsninger vi tilbyder og rådgiver om.

NF Fleet Electric - bæredygtige køretøjer til din virksomheds flåde 

NF Fleet Electric tilbyder services og produkter, der sikrer at grøn omstilling kommer på din virksomheds og medarbejdernes dagsorden.

Med NF Fleet Electric stiller vi vores ekspertise om bæredygtige mobilitetsløsninger til rådighed. Vi yder support og rådgivning om grønne biler og varevogne, så du er bedre rustet til at implementere el-, hybrid- og plug-in-hybrid-biler i din virksomheds bilflåde. 

Derudover tilbyder vi også grøn finansiering med attraktive vilkår af leasingaftaler, når du leaser 100 % elektrisk bil eller varevogn.

Vi kan også hjælpe med grøn finansiering til andre bæredygtige projekter

Udover grøn finansiering af 100 % eldrevne biler, tilbyder Nordea Bank også grøn finansiering af andre bæredygtige investeringer og projekter.

Nedenfor kan du se krav og eksempler på projekter og investering, hvor vi tilbyder grøn finansiering.

Vedvarende energiAnlæg eller infrastrukturer, der producerer eller transporterer energi fra vindmøller eller andre vedvarende energikilder.
Grønne bygninger

Bygninger der har:

  • LEED "gold" certificering
  • BREEAM "very good" certificering
  • Nordisk Svanemærkning
  • Dansk energimærke A eller B
Bæredygtig anvendelse af naturressourcerAutoriserede, økologiske landbrug
TransportProjekter, udstyr og teknologi, der fremmer en klimavenlig transport infrastruktur. Fx udvidelser eller forbedringer af offentlig transport, elbiler, færger, busser og metro mm.

Den grønne tankegang bag finansieringen

Den bagvedliggende finansiering af grønne investeringer og projekter er baseret på en pulje med grønne obligationer. Processen er illustreret på billedet nedenfor fra Danmarks Nationalbank.

Green Bond Model

Kilde: Danmarks Nationalbank

Til at verificere processen for den grønne finansieringen bruger vi den uafhængige kontrolenhed ISS ESG. Derudover skal alle vores grønne produkter leve op til vores egne regler, Nordea Green Bond Framework, der er baseret på de internationalt anerkendte retningslinjer i ICMA Green Bond Principles.

Interesseret i at høre mere?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en af vores eksperter

Bliv kontaktet af en ekspert