Inspiration

Fri BikeSmart: Elcykler - all inclusive

Hos Fri BikeShop har de i samarbejde med Nordea Finans lanceret det nye koncept Fri BikeSmart. Med konceptet får man en elcykel til et fast, lavt beløb om måneden, og kommer samtidig et skridt tættere på den grønne omstilling.

Læs mere

Mod på grøn omstilling

Den største udfordring for bilbranchen netop nu, er overgangen fra benzin- og dieselbiler til i stedet at køre el-biler og mere miljørigtige biler. Det faktum har været med til at inspirere Poul Michaelsens Automobiler A/S til at gå hele vejen og bygge om til et bæredygtigt bilhus.

Læs mere

Succes kræver, at man sætter kunden i centrum

For 6-7 år siden vidste Carsten Olesen intet om forlystelsesparker eller legelande. I dag er han succesfuld iværksætter og lykkelig medejer af to bæredygtige forlystelsesparker.

Læs mere

Når passion driver værket gennem generationer

Det var kærlighed, der fik optikeren Heiko Stumbeck til at flytte til Danmark fra Tyskland for 40 år siden. Han blev i Danmark og startede en optikerforretning under eget navn.

Læs mere

Når drøm bliver til virkelighed...

I næsten 29 år ejede Bilal Uguz en pizzabar på Amager, men drømmen om at åbne en ægte italiensk café, lå altid i baghovedet. Vi tog en snak med ham for at høre hans historie.

Læs mere