Den 1. oktober blev SG Finans en del af Nordea Finance

Nordea offentliggjorde den 19. december 2019, at man havde indgået en aftale med Société Générale om køb af SG Finans. Den 1. oktober blev SG Finans en del af Nordea Finance. 

Sammen bliver vi et endnu stærkere og ledende finansselskab i Norden. Vi komplementerer hinanden godt både hvad angår branchekendskab, kompetencer og distribution. Og vi ser frem til fortsat at levere positive oplevelser med vores innovative løsninger. 

For dig som kunde eller samarbejdspartner vil det i første omgang ikke medføre nogen større, praktiske konsekvenser. Du beholder indtil videre de samme vilkår, betingelser og kontakter, som du har i dag. Er du kunde hos både Nordea Finance og SG Finans, vil du i en periode modtage information fra begge selskaber.  

Det tidligere SG Finans vil fremover markedsføres under brandet Nordea Finance, og det juridiske navn bliver Nordea Finance Equipment AS.

FAQ

Find svar på spørgsmål om sammenlægningen.

Læs mere

Pressemeddelelse Åbner i nyt vindue

Den 1. oktober bliver SG Finans en del af Nordea Finance.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Pressemeddelelse Åbner i nyt vindue

Nordea har indgået en aftale med Société Générale om køb af alle aktier i SG Finans AS (”SG Finans”) med henblik på at lægge virksomheden sammen med Nordea Finance.

Læs mere Åbner i nyt vindue