Om Nordea Finance

Med vores løsninger indenfor leasing og factoring løser vi langt de fleste finansielle opgaver i din virksomhed.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med trepartsfinansiering. Via partnerskaber med fx detailkæder og importører indenfor mange forskellige brancher, udvikler vi individuelle finansieringsløsninger, der kan gøre din virksomhed unik i branchen og være med til at skille den ud fra konkurrenterne.

Vi er eksperter i at skræddersy den helt rigtige finansieringsløsning, som din virksomhed kan tilbyde sine privatkunder, når de køber dit produkt. Vi har erfaring indenfor brancher som optik, møbler, rejser, biler, cykler, motorcykler og camping.

Er du interesseret? Og vil du vide mere om skræddersyede løsninger, så ring til os på telefon:
7033 0530.

Værdier

Collaboration, Ownership, Passion & Courage

Vision

Nordens foretrukne finansieringsselskab.

Om Nordea Finance Equipment A/S

Den 1. oktober 2020 blev SG Finans en del af Nordea Finance. Selskabet markedsføres under navnet Nordea Finance og har det juridiske navn Nordea Finance Equipment

Forretningsidé 

Nordea Finance Equipment skal med lokal tilstedeværelse og europæisk netværk dække nordisk erhvervslivs behov for kapitalkrævende udstyr, likviditet og administrative tjenester med fleksible finansielle løsninger.

Vores ejere

Nordea Finance Equipment A/S, er et helejet datterselskab af Nordea Bank Abp, og er en del af Nordea Finance. Nordea er repræsenteret i 19 lande via bank filialer, datterselskaber og repræsentationskontorer. Vi har i dag 30.000 medarbejdere, og mere end 10 millioner kunder indenfor for bank, kapitalforvaltning og forsikring. Vores hovedkontor er i Helsinki.

Derfor stiller vi spørgsmål

Vi arbejder proaktivt for at forebygge hvidvask af penge og finansiering af terror.

Læs mere

Rart at vide

Her finder du en række oplysninger, som kan være interessante for dig som kunde i Nordea Finance.

Læs mere

Persondata

Persondata behandles i henhold til politik for databehandling i Nordea Finance.

Læs mere