Hvad end din bil skal have et større forårsservice, nyt ekstraudstyr eller bare sommerdæk, så kan du betale med dit værkstedslån. Så får du delt regningen op i 10 eller 20 letspiselige bidder.

Ifølge kalenderen er foråret her så småt, og temperaturerne kravler langsomt op. Vinterens vejr kan være hårdt ved din bil. Med et værkstedslån kan du dele værkstedsregningen op i 10 eller 20 bidder – og du betaler kun kontantprisen.

Skift til sommerdæk

Selvom vinteren har været historisk varm, så har der været perioder med lave temperaturer, og vinterdækkene har været nødvendige. Men med temperaturer, der langsomt kravler op, er det snart tid til at få sat sommerdækkene på. Når temperaturen er over 7 grader hele døgnet er det tid til, at du finder sommerdækkene frem og får skiftet. Eller måske skal der et nyt sæt til? Er mønsterdybden på mindre end 3 mm, skal du have nye dæk. 

Udover dæk kan du bruge dit værkstedslån til:

  • Service og eftersyn
  • Reparationer og forbedringer
  • Ekstraudstyr fx navigationssystem, alufælge, tagboks eller noget andet, du drømmer om.

Så skal bilen have et gennemtjek, et nyt navigationssystem eller nye højtalere inden den skal ud og køre i de mange helligdage, kan du dele regningen op. Så er der plads til både ferieaktiviteter og en forårsklar bil.

Ansøg i tre lette skridt

  1. Kig ind forbi din Opel, Citroën eller Peugeot-forhandler, eller tjek med dit lokale værksted om de tilbyder værkstedslån, og medbring billedlegitimation, sygesikringsbevis samt MitID.
  2. Udfyld din ansøgning, så behandler og opretter forhandleren din aftale på stedet. Det hele foregår online.
  3. Du underskriver aftalen og afleverer den på værkstedet, når du er klar.

Så er aftalen ellers på plads, og du kan bruge dit værkstedslån, som du ønsker. Du betaler første del af regningen løbende måned plus 30 dage. Så hvis du fx får skiftet dæk og køber nyt udstyr i marts, starter du med at betale 1. maj.

Læs mere om værkstedslån.