Beskeder i e-Boks eller via en krypteret forbindelse

Har vi uopfordret behov for at komme i kontakt med dig, sender vi besked via e-Boks. Og har vi som led i en dialog behov for at sende dig følsom data, sker det altid via en krypteret forbindelse. Her sender vi en pinkode pr. sms og en tilhørende mail med link til beskeden. På den måde kan du være sikker på, at det er os, du modtager noget fra og skriver med.

Log ind på Mine sider

På selvbetjeningen Mine sider kan du skrive direkte til os. På den måde er vi sikre på, at det er dig, og ikke en der udgiver sig for at være dig.

Mine siderÅbner i nyt vindue kan du også se dine betalinger, saldo, løbetid osv. på dine lån og kreditter. Vi har lavet en kort video, der viser dig hvordan.

Gode tilbud, nyttig information og inspiration

Har du takket ja til markedsføring, modtager du én mail en gang i kvartalet med gode tilbud, nyttig information samt inspiration. Disse mails bliver sendt fra mailen Åbner i nyt vindue. Bliver afsenderens e-mailadresse ikke vist automatisk, kan du se den ved at klikke oppe ved afsenderens navn. 

Er du i tvivl, om mailen eller anden besked er fra os, så ring eller skriv altid til os.

Generelle råd til at forhindre misbrug af dit NemID/MitID

Det er dog ikke kun med mails, at det er vigtigt at have styr på sikkerheden. Finans Danmark giver disse generelle råd til, hvordan du undgår at få misbrugt dine oplysninger online.

  • Oplys aldrig NemID/MitID-koder til andre. Vi vil aldrig bede dig om det. 
  • Gem nøglekortet væk. Tænk på dit nøglekort som på din husnøgle – den skal heller ikke ligge fremme til fri afbenyttelse. 
  • Brug NemID/MitID-nøgleappen. Appen indeholder ikke nogen koder. Og du får altid oplyst, hvor du er ved at logge på. På den måde kan du være sikker på, at du ikke godkender et login, en anden er ved at lave.

Er uheldet ude?