Vi vil skabe nye muligheder for vores kunder

Et stærkere og ledende finansieringsselskab i Norden

I løbet af de første måneder af 2021, vil du se, at Nordea Finans’ logo ændres på dokumenter, hjemmesider, brochurer og kuverter. I første omgang er det kun logoet, der ændres. Vores services forbliver uændrede, og du vil stadig have den samme kontaktperson, de samme aftaler, og de samme måder at gøre tingene på. Og vi er naturligvis stadig en del af Nordea.

I Nordea Finans er vi begejstrede for logoændringen. Vi er klar over, at nok kun er os, der finder det interessant, og at du som kunde måske slet ikke har bemærket ændringen. Og det er heller ikke det nye logo i sig selv, der gør os begejstrede. Det er det, som den lille visuelle ændring indikerer. Vi er i gang med at skabe et nyt Nordea Finans. Derfor er vi stolt af vores nye logo. Logoet blev introduceret første gang i oktober 2020, da det tidligere SG Finans blev Nordea Finance Equipment under et samlet Nordea Finance varemærke som kommer til at strække sig over hele Norden. 

Sammenlægningen af Nordea Finance Equipment og Nordea Finans fortsætter, og sammen er vi i gang med at skabe et stærkt fundament for at tilbyde vores kunder nye muligheder, som kan virkeliggøre ønsker og drømme. 

Indtil videre er Nordea Finance Equipment og Nordea Finans stadig to adskilte, juridiske enheder, og aktiviteter i de to virksomheder er adskilte. Så logoændringen ændrer ikke på dit samarbejde med hverken Nordea Finance Equipment eller Nordea Finans. 

Nordea Finance Equipment har indtil videre sit eget hjemmesideindhold, så skal du fx ind i kundeportalen for det tidligere SG Finans, så skal du bruge dette link. Nordea Finance EquipmentÅbner i nyt vindue.

Har du spørgsmål omkring sammenlægningen af Nordea Finance Equipment og Nordea Finans eller ændringen af Nordea Finans’ logo, så kontakt din faste kontaktperson hos Nordea Finance Equipment eller Nordea Finans

Du kan læse mere her om sammenlægningen af SG Finans og Nordea Finans.

I vores FAQ finder du svar på en række spørgsmål: FAQ om sammenlægningen af Nordea Finance Equipment og Nordea Finans.

Nordea Finans og SG

Læs mere om sammenlægningen.

Læs mere

FAQ

Find svar på spørgsmål om sammenlægningen.

Læs mere

Nordea Finance Equipment Åbner i nyt vindue

Besøg Nordea Finance Equipments hjemmeside (tidligere SG Finans).

Læs mere Åbner i nyt vindue